Terschellingstraat 32, 1339TD Almere-Buiten
06-189 200 51

Gordijnen

"Gordijnen te lang, te kort of wilt u nieuwe? Laat uw gordijnen op maat maken door ons" NU 20% KORTING TOT 28 FEBRUARI!

Gordijnen Enkele Plooi

Enkele Plooi

Gordijnen Vlinder Plooi

Vlinder Plooi

Gordijnen Tri-Plooi

Tri-Plooi

Gordijnen Retour Plooi

Retour Plooi

Gordijnen Platte Plooi

Platte Plooi

Gordijnen Bokaal Plooi

Wave Plooi

Gordijnen & Vitrages maken uw huis af!

Of ze nu hangen in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of hal mooi raam decoratie maken uw woning helemaal af. Het is dan ook erg vervelend als het niet mooi hangt, te lang of te kort is. Naast kledingreparaties kunt u bij Kraaltjes Kledingreparatie ook terecht voor het verstellen en/of korter maken van uw gordijnen. Tevens vervaardigen wij volledig nieuwe gordijnen en vitrages geheel op maat en naar uw wensen. Nieuwe gordijnen worden vaak binnen 1 week geheel op maat gemaakt! Vraag meer informatie via de WhatsApp button of stuur een contactformulier.

Het verstellen en/of inkorten

Voor het vermaken en verstellen van uw raam decoratie bent u bij ons aan het goede adres. De gordijnen en/of vitrages die u bij ons aanlevert voor reparatie-, verstel- of vermaak-werk dienen zoveel mogelijk  schoon en niet versleten te zijn. Mocht dit wel het geval zijn nemen wij contact op of het zinvol is te laten vermaken of verstellen.

Op onze website treft u een prijslijst aan ter indicatie voor het vermaken en verstellen. Voor reparatie beoordelen wij de items of het zinvol is om te vermaken en geven wij u een definitieve prijs!

Nieuwe Gordijnen & Vitrages

Nieuwe gordijnen en/of vitrages maken wij graag op maat voor u. Let hierbij wel op dat u voldoende stof heeft aangeschaft en dat u voordat u stof gaat kopen heeft nagedacht welke soort plooi u wilt terugzien. Denk ook alvast na over het ophangsysteem, dit kan van invloed zijn op de hoeveelheid stof die u nodig heeft.

Op deze pagina ziet een verschillende soorten plooien voor gordijnen en vitrages. Vraag meer informatie aan ons via de WhatsApp button of stuur een contactformulier. Wij doen ons best u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Binnenkort verschijnt er op deze pagina een online calculator zodat u zelf kunt uit rekenen, aan de hand van uw gemeten maten, hoeveel u bij ons betaald voor maatwerk. Heeft u ondertussen vragen over wat voor u de oplossing is voor uw raamdecoratie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

"Wij maken, repareren en herstellen allerlei soorten kussens"

Kussen Kraaltjes Kledingreparatie
Kussen Goud Kraaltjes Kledingreparatie
Kussen Blauw Kraaltjes Kledingreparatie
Kussen Lichtblauw Kraaltjes Kledingreparatie

Nieuwe Kussens voor boot, bank of caravan

Kussens of sierkussens kunnen wij voor u repareren of geheel opnieuw stofferen. Doorgaans slijten kussens (zeker degene waarop gezeten wordt) en daarmee neemt de stevigheid af. Door uw kussens opnieuw te laten vullen en stofferen ziet er niet alleen weer mooi uit maar heeft uw kussen ook weer een functie. Slechte kussens kunnen klachten veroorzaken aan zowel uw rug als billen en schouders. Het is daarom van belang dat u uw kussen zo af en toe checkt op stevigheid.

Wij maken vrijwel ieder kussen weer als nieuw met onze speciale machines. U kiest de stof wij doen de rest.

Heeft u een vraag of speciale wens voor uw kussens, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij doen ons best u zo snel mogelijk te woord te staan.

Wij repareren en maken geheel nieuwe kussens voor uw bank, boot of caravan.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave.